Banner_1.jpg
Copywriting.png
Pen.png
Prop2.png
Pijl.png
Copywriting_Tas.png
Prop.png
Prop3.png

Je hebt fantastische producten of diensten.

Je wilt dat aan de wereld vertellen maar krijgt het niet gezegd. Wij schrijven voor jou en met jou.

Voor jou 

Je vertelt ons je verhaal en wij maken er een story van. Moet het kort en krachtig? We verzinnen een pakkende slogan of een engagerende post voor sociale media. Mag het iets langer zijn? We overtuigen je ervan dat long reads echt niet ouderwets zijn. Online én offline

Met jou 

Goede copy is teamwerk. Jij en wij hebben hetzelfde doel: je organisatie voor het voetlicht brengen. Dat kan zowel ernstig als humoristisch, met sprekende tekst of met uitdagende beelden. We vermijden het liefst clichés, maar bij ons is klant echt wel koning(in).

Pijl_2.png
Banner_2.png
Copywriting_comp.png
Vertaling_tekst.png
 
 
Pijl_1.png

Wij spreken jouw taal in vele talen. Als je bedrijf internationaal opereert of de ambitie heeft om dat te doen, moet je communicatie in elke taal picobello zijn. Onze native vertalers kennen niet alleen de taalfinesses maar ook de culturele tradities. Dus leveren we rake vertalingen, correct en cultureel gepast.

Vertalen_veren.png

Algemene, juridische, technische, digitale … teksten vragen specifieke competenties. Wat ook het type tekst is, we hebben of we zoeken de gepaste vertalers. Natuurlijk beschikken we over vertaalsoftware, waardoor we je een voordelige offerte kunnen maken. Het spreekt voor zich dat de (gedeeltelijk) automatisch gegenereerde vertalingen nagekeken worden. Computers en artificiële intelligentie zijn namelijk niet perfect. 

Vertaling_Cup.png
IBIS_Bird.png
Banner_3.png
AdRem_NW.png
AdRem_cover_NW.png
AdRem_cover_oud.png
AdRem_oud.png
Studio_tekst.png

Er zijn tekstmensen en er zijn beeldmensen. Wij hebben ze allebei in huis. In team maken ze voor jou communcatie waarmee je op prospects indruk maakt. We zoeken illustraties die de look & feel van je organisatie uitademen. De lay-out past als een handschoen in je huisstijl. Tenzij je natuurlijk die huisstijl in een modern(er) jasje wilt steken. Dan ontwikkelen we een nieuw design voor al je media.

IBIS_Bird-2.png