top of page
contentmarketing_Vertalingen_stroke.jpg

Professionele technische vertalingen

Vertrouw uw technische vertalingen toe aan ons team van experts. Wij beseffen dat nauwkeurige vertalingen van hoge kwaliteit cruciaal zijn voor uw technische documenten. Onze gespecialiseerde vertalers werken in hun moedertaal en hebben expertise in uw specifieke technische vakgebied.

Precieze technische vertalingen op maat

Onze betrouwbare vertalers zijn zorgvuldig gescreend op hun diepgaande kennis van technische domeinen. Ze vertalen gespecialiseerde begrippen, de specifieke terminologie van uw bedrijf en blijven trouw aan de structuur en de stijl van uw originele documenten.

 

Dankzij onze meertalige database van bestaande teksten garanderen onze vertalers de consistentie van uw vertalingen en de gebruikte technische terminologie. Ze respecteren daarbij de look-and-feel van uw documenten.

Wij zijn ervan overtuigd dat technische vertalingen niet alleen nauwkeurig moeten zijn, maar ook goed geschreven. Onze vertalers beheersen hun doeltaal uitstekend en kunnen technische concepten op een vlotte en natuurlijke manier overbrengen.

 

We waken erover dat uw technische vertalingen vlot lezen en aangepast zijn aan uw context. Of u nu gebruikershandleidingen, technische specificaties, datasheets of andere technische documenten laat vertalen, de communicatie met uw doelpubliek is altijd doelgericht en professioneel.

Redactionele kwaliteit voor onberispelijke technische vertalingen

Vertalingen waarop u kunt vertrouwen

Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften op het vlak van technische vertaling te bespreken. We maken graag een persoonlijke offerte voor u en bieden u technische vertalingen van hoge kwaliteit die aan uw hoogste verwachtingen voldoen.

bottom of page