top of page
contentmarketing_Vertalingen_stroke.jpg

IBIS communications, 
nauwkeurige vertalingen op maat van uw behoeften 

Wij vertalen uw boodschap naar de taal van uw doelpubliek en bewaren daarbij het nodige evenwicht tussen getrouwheid en creativiteit. Kiezen voor ons team van experten is kiezen voor een vlotte en doeltreffende samenwerking.

Ons vertaalbureau maakt kwalitatieve vertalingen in een groot aantal domeinen en een bijna eindeloze reeks talencombinaties.

Altijd een nauwkeurige vertaling 

Onze vertalers zijn op hun kwaliteit, ervaring en competentie gescreend. Ze zijn echte taalliefhebbers met professionele trots en ze nemen enkel genoegen met de best mogelijke vertaling. Zo kunnen onze klanten absoluut op onze vertaaldiensten vertrouwen.

Illustratie native speakers
Blauw kleurvak

Enkel native speakers, 
voor ons een evidentie 

Een vertaling moet niet alleen accuraat zijn, maar ook natuurlijk overkomen. 
Om de kwaliteit en precisie van onze vertalingen te garanderen, zijn al onze vertalers native speakers die in hun eigen moedertaal werken. Zij kunnen als geen ander de talige nuances van de doeltaal doorgronden.

We vereenvoudigen uw vertaalproject, ongeacht uw specifieke behoeften. Verschillende talencombinaties? Wij zorgen ervoor. Wilt u rechtstreeks in een bestaande opmaak laten vertalen? We bezorgen u een tot in de puntjes afgewerkte vertaling in het gevraagde bestandsformaat. Strakke deadlines en langetermijnprojecten, vertalen in uw CMS of rechtstreeks in een elegante lay-out …
We staan voor u klaar.

Vertalen op maat van uw project 

Onze specialisaties

Juridische-vertalingen.png

We vertalen uw juridische documenten met de vereiste precisie

Technische-vertalingen-.png

Ons team maakt glasheldere vertalingen van uw technische teksten

Medische-en-farmaceutische-vertalingen-.png

We vertalen uw medische teksten en gebruiken daarbij de geschikte terminologie

Corporate-vertalingen.png

Onze vertalers gebruiken de gepaste tone of voice voor uw doelpubliek

Gespecialiseerde vertalers binnen handbereik 

We maken het u gemakkelijk: één contactpersoon, een gevarieerd team van taalexperts. Via IBIS communications kunt u een beroep doen op de uitgelezen specialist voor uw sector of activiteit. Van accurate vertalingen van technische teksten en jargon tot de lokalisering van boeiende en overtuigende marketingteksten: ons vertaalbureau heeft de expertise voor uw sector en doelpubliek in huis.

Als u een officieel document wilt laten vertalen om het in het buitenland te gebruiken, hebt u soms een beëdigde of gelegaliseerde vertaling nodig. Denk aan geboorteaktes en paspoorten. Bent u niet zeker of u een beëdigde of gelegaliseerde vertaling nodig hebt? We helpen u graag verder. 

Lees meer …

Beëdigde of gelegaliseerde vertaling nodig?   

Vertaling nodig?
Neem contact op en krijg een offerte op maat in minder dan 3 uur!

bottom of page