top of page
contentmarketing_Vertalingen_stroke.jpg

Professionele transcripties voor kwaliteitsvolle vertalingen

Om tekst uit audio of video te vertalen, hebt u een nauwkeurige en betrouwbare transcriptie nodig. Bij IBIS communications zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige transcriptiediensten die als solide basis dienen voor onberispelijke vertalingen.

Nauwkeurige transcripties voor foutloze vertalingen

Onze transcriptie-experts zijn opgeleid om elk detail van uw audio- of videobestand vast te leggen, zodat u verzekerd bent van een nauwkeurige en volledige transcriptie. We begrijpen het belang van elk woord en elke intonatie voor een soepele, accurate vertaling. Door uw transcripties of ondertiteling aan ons toe te vertrouwen, beschikt u over een referentietekst van topkwaliteit waarmee onze vertalers hun hart kunnen ophalen.

Dankzij ons team van hooggekwalificeerde en gespecialiseerde vertalers kunnen we vertalingen van hoge kwaliteit leveren in vele talen. Of u nu nieuwe internationale markten wilt betreden of met meertalige klanten wilt communiceren, wij beschikken over de competenties om uw content aan te passen aan de doeltaal, met behoud van de oorspronkelijke betekenis, toon en stijl.

Vertalingen van hoge kwaliteit in verschillende talen

Snelle deadlines voor maximale klanttevredenheid

’Time is money’. Dat is zo. We beseffen maar al te goed dat tijd kostbaar is voor u. Daarom doen we er alles aan om u binnen een krappe termijn transcripties in een of meer talen te leveren. We doen ons uiterste best om u een uitzonderlijke klantervaring te bieden door ervoor te zorgen dat u uw afgewerkte content zo snel mogelijk in huis hebt.

Neem nu contact met ons op voor transcripties en ondertitels van hoge kwaliteit

Laat taalbarrières uw succes niet in de weg staan. Vertrouw ons uw transcripties en vertalingen toe en profiteer van een professionele en betrouwbare service waarmee u omzet genereert en uw zakelijke doelstellingen behaalt. Neem nu contact met ons op om uw projecten te bespreken en een persoonlijke offerte te ontvangen.

bottom of page